fredag

Godmorgon på er och åååh så skönt med fredag! Idag jobbar jag bara någon timme och sedan åker jag ner till Gävle där Lisa praoar och när hon har slutat ska vi göra av med lite pengar, awesome.

Please forgive me if I can't forgive anymore

Jobbig dag idag, det fanns en del att göra på lilla apoteket idag, plocka upp massa lådor med varor osv, dock var de två sista timmarna sjukt sega, hände ingenting, hade äckelont i huvudet också, ännu värre nu. Vi får se om jag mår bättre imorgon, om inte stannar jag hemma.
Nu ska jag se sista avsnittet/avsnitten av Portkod 1321, vill inte att det ska ta slut! :( 

Only know you've been high when you're feeling low


Olly

Olly Murs nya album finns ju på spotify nu! Klicka här för att lyssna
Och idag hörde jag en låt på hans album, hans version av Cody Simpsons Don't Cry Your Heart Out och åååh en är fantastisk, klicka här för att lyssna på den!

Now it's your turn to cry your heart out

Godmorgon, måndag vecka fyrtioåtta och om en stund ska jag åka ner på Apoteket där jag har min prao denna vecka. Känns faktiskt ganska roligt eftersom jag älskar apotek, hihi, lukten och alla krämer askjfshjfksh. haha. Och titta! Idag snöar det! 

plattat hår på flera veckor

Det gick inte att få en bra bild och jag gav upp och jag har plattat håret vilket jag inte gjort på många veckor nu, jag vet inte vad jag gör med munnen och det ser ut som om jag har den största rumpan i Gävleborg. Men jag lever i alla fall. Hoppas jag hör av mig med något bättre inlägg snart igen.

sådär lagom sant

 

HAHA JAG NU TYP


Påväg hem

hej! nu sitter vi i bilen påväg hem, bloggar från mobilen. Vi är ganska så döda men jag är lycklig in i hjärtat, kär i Chris Brown ah som fan. hörs babes



19

Såhääääääär glad är jag idag, 19:de november idag och det kanske är den bästa dagen någonsin! 
 
Idag har jag och Alexander våran 11 månaders dag också och jag vet jag vet hur många gånger vi har bråkat så mycket och jag vet jag vet att du är 80 mil ifrån mig och att alla säkert tycker det är galet, men ni fattar ingenting och jag bryr mig inte för jag älskar min Alexander, jättemycket. Sådeså.

Someone will always be prettier, someone will always be smarter and someone will always be better. But they will never be me.

Hej på er. Jag har haft fullt upp den här helgen, idag var det konfagrej från klockan 11 ända tills träning klockan kvart i 4. Åkte sedan med mamma in till valbo och köpte en tröja jag längtat efter. Imorgon efter skolan så åker jag och Lisa till Stockholm och gissa vad?! CHRIS BROWN! Känns obeskrivligt och jag vill skrika ut i himlen att jag är glad. Så ni vet. pussss

skolmästerskap

Goddagens, idag är det dags för Ackes skolmästerskap. Jag är inte särskilt taggad alls och har knappt tränat något alls förutom de vanliga träningarna den här veckan, dumma mig. Men som sagt, bara skolmästerskap så det blir lite tävlingsträning. Nästa stora tävling blir det första gången i silver och dräkt!!!!! bara tanken gör mig så glad wiho!
 
Nu måste jag göra mig iordning och packa litegranna, vi hörs ikväll ♥
Det är i Vasaskolans teatersal från klockan 2 så har ni inget att göra kan ni ju komma dit och kika.

Jag har fått hem mitt skolfoto


Titta på min mobil 3

Spelet heter Burger och är så KUL!  Värt att ladda ner.

And they say love will always find a way

Måndagar är ju alltid asroliga, eller hur? Har gått runt med mensvärk hela dagen och bara velat åka hem och bädda ner mig i sängen, men det gick över under dagen som tur var. När jag kom hem efter skolan har jag varit och satt in massa mynt på kortet, ~cashflow~ jovisst. sen följde jag med pappa och handlade, go som jag är.
Vet ni vad?
EN VECKA KVAR TILL CHRIS BROWN OCH JAG SKULLE KUNNA GRÅTA 

Titta på min mobil 2

Jag har lagt några anteckningar på sida (säger man sida?) 4, de gör mig så varma i hjärtat ♥

Before I die


K-Ä-R

 

Titta på min mobil 1

Jag har en väderapp. Inte får vi någon snö heller, gör mig ledsen. Nu vill jag ha snö. Och julafton. Och jullov.

NIO DAGAR KVAAAR


Fall down today and stand up tomorrow

Vad skriver man när man inte gör något särskilt? 
Jag har sovit jätteskönt efter den skönaste duschen jag tog inatt efter att jag kommit hem från Lisa. Vi låg förövrigt i hennes systers säng och såg på Det Brinner, nostalgi (sedan jag fick reda på vad det menades med det ordet hör jag det hela tiden överallt). Jag gick på promenad och köpte glass idag också, stod i kö bakom en urgullig gubbe som hade problem med att betala och hitta sin borttappade plånbok. i. 10. minuter. ... sedan bad han om ursäkt för att jag fått vänta så länge, man kunde inte sluta le, vill bara krama om honom.
Det är planerat Sagan Om Ringen-kväll med mina tjejor hemma hos Lisa ikväll, får se om pappa lagar mat nångång det här året så att jag kommer iväg.
LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET TILL MIN FÖDELSEDAG, 53 DAGAR KVAR.

Freeedag

Godmorgon på er! Idag är det fredag och det känns jättebra, ni kan följa mig på instagram också, coolsson heter jag där. Snart ska jag åka till skolan och klockan 9 har jag utvecklingssamtal. Önska mig lycka till?

MIN VECKA 44

Det var höstlov och jag gjorde inte så mycket alls.
Jag spelade massvis med sims så nu är det uttråkat, litegrann.
 
 
Jag umgicks med Lisa och vi längtade tillbaka till Spanien, gick på Railjam och frös, köpte daimtårta och dödade en jättestor spindel.
 
Jag höll mig uppdaterad och började tycka om Weheartit ännu mer, klicka här så kan du följa mig där gullis
 
Jag struntade i att sminka mig en del dagar, jag läste massor och blev orolig över min rygg, har fortfarande inte kollat upp hur det är med den.
 
Jag blev helt helt kär i filmen Stomp The Yard, den har jag sett ett flertal gånger den här veckan ♥
 
Den näst sista dagen på lovet åkte vi med Ackesbussen klockan 6 ifrån Gävle och hade en kanondag i Sundsvall!

Tävling i sundsvall

Hej!
Igår var det tävling i Sundsvall och jag är nöjd! Det gick inte jättebra men bra, har haft problem med ryggen hela veckan så jag är glad att det gick som det gick i alla fall. Jag kom 4:a i singel och fick en prick så nu är jag äntligen i silver, görglad! Sen gick paren dåligt, kom till semi, men nöjd ändå :)
Det var en jätterolig dag i alla fall och grattis till Natta som kom på pallen! :D

-


RSS 2.0