And why do we fall?

Just nu mår jag jättedåligt. Tänkte lägga mig i soffan och äta lite jordgubbar och apelsin och titta på Dark Knight Rises.

sjuk

Hej på er, jag är bambasjuk så jag bara vilar upp mig och försöker bli så frisk som möjligt. Eftersom jag är ungefär såhär rolig _ , så bjuder jag på lite kul.
 
 

inspiration till att försöka


Music makes her dance and money makes her smile

Lyssnar på Bruno Mars hela tiden  och jag älskar hans nyaste album Unorthodox Jukebox
 

Lov-fredagmorgon

Den första av alla mina frukostar som varit värd att visa för er. Bananyoghurt med bananbitar, blåbär och jordgubbar. alltså.mums.

SKÄRTORSDAG

Vet inte när man ska säga glad påsk, men eftersom det är skärtorsdag idag och påskhelgen börjar nu eller snart, så säger jag glad påsk! Sno er en stor fet puss av någon idag!
 

Kväver alla bilder som vi andas på

Just nu är jag hemma och tänker bara vila upp mig och dricka alvedon och te tills träningen ikväll. Känner nu att det nästan är sorgligt att det är sista praodagen imorgon nu. Dessutom får vi så hiiimla god mat på lunchen, godaste kycklingen jag någonsin har ätit typ, jag och Lisa praoar ju tillsammans på restaurangen La Balsa. 

onsdag

Kämpa kämpa. Till min tur var träningen inställd igår, hade annars missat en eftersom jag inte alls mådde tillräckligt bra för att träna. Jag och Lisa hade en myskväll och tittade på Psych 9 nånting, drack cola och åt godis och pratade. Nu måste jag kila iväg för näst sista praodagen, ikväll är det träning också och jag ska vara med litegrann så jag inte blir allt för sjuk.
 

New

 

All you have to do is say that I'm sorry

 

All you have to do is say that I'm sorry, baby I'm sorry. Say baby I'll do what it takes.

Idag mår jag skitdåligt, hade lite feber och jätteont i huvudet och halsen igårkväll, men ska kämpa mig igenom praoen ändå, det är ju bara 3 timmar så det klarar jag väl. 
Tröjan jag har på mig idag köpte jag med Lisa i Gävle igår, ska visa fler saker jag köpte i ett annat inlägg också!

Till Gävle

Avslutar denna måndagseftermiddag med en tur till Gävle med Lisa. Har på mig Chris Brown Carpe Diem Tour - tröjan instoppad i jeansen och känner mig nästintill lite febrig, men solen skiner ju!!!

Keep walking like you don't give a shit

Idag är det måndag och jag sov inte särskilt bra inatt, vaknade tidigt och hade ont i halsen och huvudet och bara mår dåligt. Men idag är det första dagen på praoen! Börjar 11 och slutar klockan 2. Kan säga att jag hatar att ha uppsatt hår såhär och nu måste jag ha det varje dag hela veckan för att vi praoar på en restaurang, mwäefgoösjg.

Naked

 

PLATFORM

Jag är med och tävlar om ett par platform skor ifrån JFR.se hos Viktorfrisk.nu! Älskar dessa skor och det var typ kärlek vid första ögonkastet, mumma.

sunday

Konfirmationsträff hela dagen, träning på det ikväll och sedan Catfish The TV-show som är det bästa programmet jag vet för tillfället. Imorgon börjar praoveckan och jobbar bara mellan 11 och 14!

Lördagkväll

Ungefär såhär fina var jag och Lisa på bussen till alborgen idag. När vi kom dit parade vi upp oss i lag. Jag, Lisa, Sofia, Amanda, Anna och Julius blev Dreamteam och vi kom trea #yolo.
Väntar för tillfället på att Alex ska ringa och sedan ska jag bara mysa hela kvällen. En av nackdelarna med distansförhållande - han kan inte komma hit och mysa med mig varje kväll om vi vill.

fråga

Jag kikade av en händelse idag in på min gamla blogg och hade fått en kommentar den 3:e mars på detta inlägg, tänkte att jag kunde svara på den nu när jag ändå är på gång. Hoppas att du som frågade ser detta :)
 
Ni är sjuk söta tsm , är ni fortfarande tsm ? o hur länge ha ni vart tsm :) 
kika gärna in på min blogg :) 
ps- fin blogg
 
svar: tackar, ja det är vi, vi hade våran 15-månaders dag i tisdags :) Här har ni en spotifylista som jag precis påbörjat och den är full av låtar som påminner mig om Alexander och mig ♥

Är det jag?!

HEJ PÅ ER!
Har ni saknat mig?! Jag har i alla fall haft en lååång bloggpaus och bara bloggat lite här och där för att uppdatera om dansen vilket jag nog aldrig kommer klara av att sluta med, haha! 
Jag har lite att göra idag, vi ska till alborgen men konfirmationen och sedan äta tillsammans ikväll. Men när jag kommit hem lovar jag att uppdetare er om massor av roliga saker som hänt! 
Massvis med pussar på er

Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig


Tävling hallstahammar 16/3-13 disco par silver J2

Igår var min och Amandas första tävling i silver också, och vi blev sjukt glada när vi kom till final och sen kom vi tvåa!! det kändes väldigt bra men blev ändå så himla överraskad! sjukt roligt! och vet att det inte är något ljud på videorna men jag vet inte vad som hände, ni får ha fantasi istället.
 
 
 

Tävling hallstahammar 16/3-13 disco silver J2

Igår var det min första tävling i silver och jag kom till final! och här är en video på finalen och sedan slutade jag på en andra plats!!! överlycklig!
Jag är nummer 713 med rosa dräkt!
 
 

Tävling hallstahammar 16/3-13 disco brons vuxen

 
 

Tävling hallstahammar 16/3-13 disco brons ungdom

 
 

Tävling hallstahammar 16/3-13 gruppdisco

Video på våran gruppdisco, Illusion heter vi och detta var vår första tävling!
Vi kom på fjärde plats av 5
 
 

dräkt


RSS 2.0