stressad

Okej jag hinner verkligen inte det här med bloggningen, har ingen särskild lust och känner att jag verkligen inte har tid. Nu är det slutspurt i skolan, konfirmationen och dansen så har grejer typ konstant, känner mig jättestressad hela tiden så det ska bli rätt så skönt när allt det här är slut ändå, även om jag kommer att sakna det. 
I helgen är det konfirmationsläger och sen späckas schemat upp med träningar, repetitioner och genrep inför Göransson Arena då vi ska dansa bakom David Lindgren på fredag! ska bli så himla himla kul!
Sedan är det tävling och massor av träningar till SM och till dansuppvisning och Magic Of Dance. Så vi får helt enkelt höras när jag inte är så upptagen!
Massor av pussar på er

#THATPOWER

 

ask.fm

Fråga mig något!
http://ask.fm/coolsson 

First love


väntar träning

Hej på er vänner. Nu sitter jag på dansen och väntar på nästa träning som börjar om 20 minuter. Har dansat ragga och ska snart ha disco. Är så himla trött och har sån himla träningsvärk från discoträningen igår, var min andra träning efter 2 veckor helt utan träning lsajlajldh. 

3 dagar och en kväll i Malmö

Igår var det söndag och då kom jag hem ifrån Alexander. Tog flyget från Malmö flygplats som gick 08:15, fast de hade tekniska problem så fick sitta på planet i ca 30-40 minuter innan vi flög. Landade ca 09:35-40 och tog sedan tåg ifrån Arlanda till Gävle en timme senare. Där hämtade mamma och pappa mig. Det kändes så himla tungt att komma hem igen, inte bra alls. 
 
Jag packade upp, spelade sims och pratade med Alex hela eftermiddagen och sedan klockan 5 åkte jag på träning, hem och åt och tittade på Catfish blabla.

Hos Alexander

Hejsan på er, sitter just nu hemma hos Alexander här i Malmö. Kom hit igårkväll runt klockan 8-9 och flyget var hemskt, usch, fick sånt himla lock för öronen så att jag trodde huvudet skulle sprängas. 
Nu är Alex i skolan så jag väntar på att han ska komma hem. Själv kommer jag hem på söndag förmiddag, så vi får se om jag bloggar något tills dess. puss!

jag ska åka till malmö

Detta var alltså det bästa jag kom i bildväg idag, jaa det var illa. 
Har inte bloggat så mycket för att jag legat sjuk hela början av lovet och nu de sista dagarna ska jag spendera i Malmö tillsammans med min pojkvän. puss!

Chris Browns senaste singel!!

 

Tävling

En tävling om ett par flatform skor hos Viktor Frisk i samarbete med JFR som jag är med i! 
Det skulle vara så hiimla sjukt kul om jag vann så jag blir galen, har tjatat på mamma och drömt om dessa skor så länge nu ♥

RSS 2.0