FREDAG

Hejsan på er! 
Bloggningen har fått legat lite på sidan ett tag nu, jag har varit sjuk och har haft lite skolarbete att jobba ikapp och efter skolan har jag bara tränat eftersom dansen äntligen kommit igång igen! Idag är det fredag om ni har missat, och jag är så glad över det, haha, så underbart skönt. 
Det har regnat hela dagen, hej hösten. Känn dig inte välkommen.

You say you're workin' harder and I swear that you're a liar.

 

jag älskar dig

Jag har inte så mycket för mig, satt och tittade på bilder och såg denna. Vill tillbaka till just den stunden. Bara 1 timme från att få krama min kille, bara bara min kille. 
Sedan ser jag andra bilder på oss. Är han inte vacker? Jo, vackrast på jorden. Så jävla fin. Har ni hört hans skratt? Inte? Det är det sötaste som finns att höra. När han ler är också väldigt vackert. Allt som har med Alexander är väldigt vackert och det har jag alltid tyckt, ända sedan första gången jag såg honom i webben hemma hos Jossan. Det var sommaren 2010. Jag trodde aldrig att saker skulle bli som de är idag. 
 
Den 17:de mars var en grå och kall lördag. Så nervös som jag var den dagen har jag nog aldrig varit. Vi gick där över stenplattorna, jag och mamma. Mobilen vibrerade och det stod "Bakom dig ♥". Allvarligt, den stunden trodde jag nog att jag skulle dö, att hjärtat skulle stanna och jag bara skulle smälta ner genom marken och försvinna. Men vände mig om gjorde jag och där kom han. Alexander. Om tiden kunde stanna så gjorde den nog det i den stunden. Om jag minns rätt så var klockan ca 13:22, eller 13:42 kanske. Det var bara början, början på det vackraste som hänt i mitt liv - Alexander och jag ♥
Tack för den finaste sommaren jag haft.

Pretty girls

 

förbättring

Godmorgon! Jag blev hemma från skolan idag, men lyckades sova några timmar till än de andra nätterna vilket tyder på bättring. Jag har startat dagen med lite frukost (hade åtminstone lite matlust), alvedon, nässpray och hostmedicin så jag ska nog bli bra ska ni se. 
Hur mår ni då? Har sett att det verkar vara många som är förkylda nu efter första veckan i skolan, så det tröstar ju lite att jag inte är ensam. ♥
- 3 bilder på mig och 2 av mina fina vänner i skolan 

Sjuk så in i elefantben

Som rubriken säger, sjuk det är vad jag är. Har varit sjuk hela helgen och därför jag inte bloggat. Fredagskvällen blev inte som jag skrev. Åkte till träningen men kunde inte vara med mer än de första 40 minutrarna för jag mådde så dåligt, så åkte hem. Hela lördagen var jag så gott som sängliggande och idag har jag tagit mig upp. Åkte till Valbo med mamma och köpte ett nytt Sims. Missar träningen ikväll också, första för terminen, känns inte alls kul. Hoppas bara att jag kan gå till skolan imorgon. 

This time I'm telling you, we are never ever ever getting back together.

Hej! 
Första veckan i skolan är äntligen över, känns dock som att vi varit där i flera månader redan. Fick nya skåpet idag så jag slipper det där hatade underskåpet, det gjorde mig lycklig! 
Annars slutar jag runt 3 om dagarna, orkar inte leva osv, men idag känns allt lite bättre. Lyssnar på denna lista och ska byta om till 2 timmars träning. Ikväll ska jag spendera med Lisa och vi ska titta på Iron Man som går på tv4! 
 
Hoppas ni har det fint, puss ♥

Be your own hero

Första riktiga skoldagen avklarad, snart åker jag och Sofia mot gävle för 2 timmars träning!

kärlek

Känslan när William Spetz äntligen har lagt upp en ny video ♥
 

nytt i min garderob


söndag

Hej du som läser, vad fin du är idag!
Sista dagen på sommarlovet nu och gissa vad? Det regnar. Jag lyssnar på Taio Cruz som i vintras. Men jag är lycklig i alla fall för idag är det min och Alexanders 8-månadersdag. Vi kan inte vara med varandra vilket suger, saknar honom så det svider i hjärtat, men lalalala jag är ändå lycklig. Alex jag älskar dig! ♥
Jag ska åka till valbo och titta på nya jeans och sen ska jag bara hem och städa och ta hand om mig själv litegranna. 
 
Vad ska ni göra sista dagen på sommarlovet? Nå mysiga tips?

They say you only fall in love for real one time, but I fall in love everytime I see you.

Spenderade natten med Lisa, vi satt och pratade på mitt rum och vid 1-2 kom hennes pappa och hämtade henne. Nu ska jag kanske byta om lite och sen ska jag och mamma och pappa gå till familjen Hansen och umgås litegrann. Hörs

Hemma

Nu är jag hemma igen! Kom egentligen hem för några timmar sedan men blabla.
Har haft några underbara dagar hos min pojkvän, behövdes. Sorgligt var det att åka hem idag, men kan inte låta bli att vara glad ändå när man är kär ni vet? Nu väntar jag i alla fall Lisa, hon kommer nu. hejdoo 

Spanienvideo

Fulaste videon någonsin. Vi bjuder så himla mycket. Men saknar spanien kanske hur mycket som helst så kunde inte låta bli att lägga upp den här. haha.
 

Åker iväg till malmö!

(gjorde en gif men den ville inte funka, så ni får två tråkiga bilder istället, förlåt men har inte tid att sitta vid datorn lalala)
Hej på er!
Nu är det såhär att jag håller på att packa för om en stund (några timmar) åker jag ner till Malmö och hälsar på min pojki. Kommer hem igen på fredag, får se om jag bloggar något under tiden jag är där, förmodligen inte, annars får ni bli glatt överraskade! Jag är lite nervös måste jag erkänna.... 
blabla, ni får ha det så bra så länge, för det ska jag ha, puss! ♥

söndagsmys

Efter en jobbig dag tar jag och myser ner mig till Mean Girls, helt ok!

Idag

Jag står längst till höger i början

Sista under tiden jag inte bloggat

Under tiden jag inte bloggat har jag också grinat en jäkla massa, för imorgon kommer Olly Älskling Murs till Grönalund på sommarkrysset och jag kommer inte att kunna vara där för att jag och tjejerna ska dansa på en konsert. Knivar i hjärtat. Tusentals knivar i hjärtat. Det hade betytt typ... allt för mig att få se honom. åh snart börjar jag grina igen. fjant jag är. men fuck my life. Jaja. Bara att vänta tills nästa gång och hoppas på en chans till, buuuhuslfjdslghsdghslgjlskgjsjgksjglsj

Under tiden jag inte bloggade gick jag på bio


Under tiden jag inte bloggade gick mina favvobrillor sönder


I think I'm afraid to be happy, because whenever I get too happy, something bad always happens.

Hola folket! 
Nu är jag tillbaka på bloggen här, har tränat nästan varje dag denna vecka, därför jag inte bloggat nå vidare osv. Idag har jag spenderat mestatiden ute i solstolen och framför datorn och glott Spetz-videos, liiiv till max. Nu snackar jag med Alex och har precis gjort mig klar, väntar på mat och kvällen spenderas med världens bästa vän. Slänger in några inlägg om vad som hänt dagarna jag inte bloggat!
Hoppas ni har det awesoooome !

In case you didn't know, since you left I've been miserable.

Hoppsan. Jag hade visst en blogg som ligger här och dammar.
Uppdaterar om mitt liv när jag inte bara tränar.

I'm in love with the thought of you

Hade en awesome dag i Stockholm igår med Sofia, Maja och Lisa. Älskar er tjejer! Köpte dessutom tubtoppen i skinn som jag har på bilden, köpte linnet jag har på bilden också, och solglasögonen... haha. Kläderna är från Monki i alla fall och solglasögonen från Glitter! 
 
Vid 1-2 tog vi durgårdsfärjan över till grönalund och sedan gick vi där hela dagen till klockan 8, då åkte vi hem. Sov skönt på det och vaknade utvilad. Nu har jag precis gjort mig klar och ska åka och möta Lisa, puss!
Jag har några bilder från grönalund som ni får se någon annan gång!

Mot Stockholm

Godmorgon! var uppe med tuppen och har precis gjort mig klar, snart åker jag och tjejorna iväg till Stockholm!
 
Btw, den underbara filmen jag såg igår var Love At First Hiccup (the first time), har sett den miljoner gånger och kan fortfarande se den miljoner gånger till! 

I'm not jealous, no I'm not. I just want everything she's got.

 

12:13

Godmorgon! Jossan har hästsvans omgomg! nerå men okej. Idag har jag lite träningsvärk i vaderna och det regnar utomhus, jag laddar ner världens underbaraste film (ni får veta sen!) och under dagen ska jag hem till Sofia med tjejorna en liten stund för imorgon åker vi till huvudstaden, äntligen säger jag bara! Sitter här och deppar för att jag är den enda i världen som inte har biljetter till Justin Bieber-konserten här i Sverige. Om jag inte får tag på några kommer jag att grina sönder den 22 april. 
jaja, ännu ett inlägg om mitt alldeles för intressanta liv, nu ska jag gå och göra något, pusshej.

Smile and you will give your haters something to think about.

Goddagens gullhjärtan, på mig har det varit full fart hela dagen. Har hunnit sola litegranna så länge solen var utan moln, duschat har jag gjort och sedan har jag även strykt massa kläder så att mamma blir glad, dessutom får jag lite cash för det ;) Alldeles nyss tog jag en promenad till coop och nu har jag kommit hem. Ska stryka lite till, sedan laga mat så att pappa blir glad och ikväll är det träning. Om jag orkar är jag med Emma efter det!
Btw vad tycker ni om designen? 
Själv är jag jättenöjd! :)

Jag älskar älskar älskar dig

Alltså bilder från gårdagen som jag spenderade med Lisa. Bilderna är skitfula vi veeet, men det var jättekallt ute sådär mitt på natten och allt hihi.

RSS 2.0