Varje dag är en ny chans

Ungefär sådär ser jag ut idag och strax ska jag åka ner på träning, fast jag är så sjuk idag så jag ska bara titta på, hänga med lite på nya steg. Har legat nerbäddad i sängen hela dagen med rullgardinerna nerdragna och Buffy på teven, så ska bli skönt ändå att komma ut lite. Hoppas ni mår bättre, puss.
Har blivit helt kär i den här låten, omgomgomg

Tävling i västerås 29/9

Hej! Var på tävling i västerås igår som sagt och det gick sjukt bra! Jag är så himla nöjd! 
Gick upp vid 5 och duschade och kl kvart över 7 hämtade Ackesbussen oss i valbo och sedan åkte vi till västerås. Vi fick sitta där hela dagen medans det var pardanstävling men det gjorde väl inte så mycket. Sedan lyckades jag ta en första plats i singeln och fattar ni hur glad jag blev?! Ser helt störd ut på bilderna, stod där och typ grinade. haha. Sedan tog jag och Amanda en tredje plats i paren så nu är vi förmodligen uppe i silver!!
Idag är jag sjuk som aldrig förr, men jag är glad ändå ♥

med Lisa



bloggar från mobilen nu, ska åka och köpa korv med Lisa och sen ska vi äta. testar bara blogga från den här android-appen lalala hejdå.

svar

Anonym Om: I miss you
ni va ju så söta tillsammans.. va hände? :/
 
svar: Tack, först och främst :) Sedan kan jag ju då berätta vad som hände. Jag och Alexander har haft mycket problem mellan oss, det kan vara svårt med distansförhållande och det är det. När man inte kan träffas och prata lika ofta osv är det svårt att lösa allting jämt. och det som hände nu var att vi blev helt enkelt kanske för upptagna med våra egna liv, och kanske glömde vi lite bort vad vi hade. Vi började bråka, ungefär hela helgen, och på söndagkvällen så bara tog det väl slut. Vi pratade lite senare den kvällen, och jag var så rädd för att det var sista gången jag skulle få höra av honom. Men vi hörde av varandra igen, och jag är så glad för att han hörde av sig till mig, för jag var så rädd, hela den veckan. Vi började prata igen och kanske kommer det inte att bli riktigt bra än förrän vi träffas igen, det är inte samma sak när man inte kan se personen i ögonen. Men vi är tillbaka med varandra nu, och jag är så galet kär. Ingen Jossan utan Alex.

Live like Spongebob and Patrick, laugh out loud all day without any reason, and annoy the mean people with your happiness.

Var på dansträning hela kvällen igår och cyklade hem i regnet, det var härligt, därför mår jag så bra idag. På lördag är det tävling wooohooo! 

perfekt

 

onsdag

Det bara regnar och regnar, men jag mår rätt bra ändå.
Ha en fin onsdag ♥

Framsteg på slöjden


I miss you

Enda anledningen till att jag åker till skolan idag är för att jag hoppas vi får tillbaka vårat spanskaprov. 
Annars skulle jag bara vilja gömma mig under täcket och gråta resten av veckan.

Måndag

Godmorgon! Börjar denna vecka med en härlig sovmorgon, en dålig bild och kallt väder. Men jag är glad ändå. Ikväll är det en och en halv timmes extra-träning till tävling på lördag!

Och stå alltid på dig och var stark även när det gör så fruktansvärt ont att hjärtat vill fly ur kroppen och lungorna vill sluta andas.

Jag läste den finaste texten på den finaste bloggen. 
Klicka här.

Williams Lista!

Har ni missat premiären av Williams Lista? Klicka här för att komma direkt till det första avsnittet!
Själv satt jag bänkad framför datorn, äntligen. Haha. Vilken stjärna han är!

Don't be a girl that needs a man, be a girl that a man needs.

Glöm inte att le, du är vacker.

Face it, we're fading

Hej! Det är äntligen äntligen helg, som jag har längtat! 
Igår var jag, Natta, Therese, Ebba och Alina på bessemer för att dansa till en musikvideo och det var otroligt kul! Men hela veckan har varit stressig och jag har knappt haft tid till att sitta vid datorn, än mindre till att blogga. Men nu hoppas jag att jag kommer kunna uppdatera mera. Har saknat det här juuu!

A heart ain't a brain but I'm thinking that I still love you

 

Love is about growing together as a couple, learning about each other, and not giving up.

Hejsan på er, bloggningen ligger lite åt sidan, men det är så det blir ni vet. Skolan tar upp en hel del tid och resten av tiden är jag med mina fina vänner eller så tränar jag. På fredag är det även dags för mig och några tjejor att vara med och dansa i en musikvideo! 
Jag sov hos Lisa inatt och mestadels av dagen har jag spenderat på skolan, kom inte hem förrän ca 4. Sen dess har jag pratat med Alexander och pluggat. Alla som har mig på facebook kanske har märkt att saker mellan oss har hänt, men vill ni veta något, så kan alltid bara fråga. 
Snart är det sovdags, godnatt ♥

Chris kärlek Brown


That's why I'd give everything I have to work this out.

Detta är tröjan jag köpte i lördags och det är tröjan jag ska ha på mig idag. Skolfoto har vi också. 
Ska snart börja dra mig till skolan och i eftermiddag ska jag träffa Jocke :)
finaste

I fell in love once before, now I won't be falling for that anymore.

Ljus tända och myströjan på. Nu ska jag öppna min kalender och få ordning på livet. Mycket på gång.

The most precious gift you can give a girl is your time and attention.

Åker till valbo en snabbis med mamma, var där igår med Sofia och Lisa och hade kul också. La undan en tröja som förmodligen blir min idag då! Visar senare, puss!

Rätt så fint köp då




min favoritdel av rummet nu


Färglös

Efter denna jobbiga dag, tar jag en promenad med kanonmusik i öronen för att rensa huvudet. 
Fredag imorgon och sedan börjar helgen som ska bli så bra, det ska hela nästa vecka bli.

onsdag

Hola! Idag var det skoljoggen men jag, Julia och Lisa bara gick litegranna. Sedan åkte jag och Lisa hem och vi stannade på vägen och satte oss i den lilla solen som fanns och bara pratade och skrattade. Nu åker jag ner på dansen och tränar i 3 timmar, inte helt fel!

bilder

Beställda bilder har kommit och jag är så glad! Snart ska dom upp i mitt rum ♥

De är inte sådana som i slutet får varandra

Hejsan! Hösten är väl helt okej i alla fall måste jag erkänna. Nu ska jag ta och göra lite skolarbete och sedan ta en kvällspromenad. Redan skoltrött efter några veckor, hehehehe.

När idag blir igår, kommer du älska mig då?

Dagen har för det mesta bestått av att sova, plugga och lyssnat på Greyson Chance. Träning ikväll!
Visstja, i veckan har jag lite grejor att visa er också! :)

man måste dö några gånger innan man kan leva

Den här dagen har varit usel.
Nu: Hem till Lisa och fira henne litegranna, hon fyllde fjorton igår! ♥

Suddenly my heart starts to feel, yeah my heart starts to feel, my heart starts to feel like stone.

ååååh kan lova er att den här låten går om och om igen, eeeeaaargasm!
 

Hösten

Man känner nu verkligen att hösten är påväg. Det känns inte bara i kylan utomhus. Man kan känna det i kroppen. Hur den kryper in i kroppen och redan förstör, nej, jag tycker inte om hösten. Varje höst händer något dåligt och jag vågar inte ens tänka på vad som kan hända den här. Därför har jag inte bloggat, jag har inte haft något bra att berätta för er. Just nu har jag gråtit så att mitt huvud värker och ni vet vad som hjälper bäst när man är ledsen? Städa. Sedan ska jag krama om mamma och åka med henne till IKEA. Jag behöver nytt, nytt nytt nytt i mitt liv. Det känns som om jag sover i mardrömmar.

off to school


So please don't forget to call me, just to let me know, you're doing okay, miles away from me.

jag älskar dig

äntligen sol

Hejsan! 
Äntligen var solen framme lite i lilla sandviken och det firade jag och mina tjejor genom att spendera eftermiddagen ute. Vi åkte och hälsade på vår gamla skola och sedan åkte vi och köpte glass och satt och mös i solen. Väldigt fin dag tycker jag! Nu pratar jag med Alex osv. blabla hejdå ♥

söndag

Jag åker till valbo och försöker få ordning på mitt sims som inte funkar som det ska.
Ikväll är det träningsdags och läxor som gäller!

saturday

Goddag!
Hos oss är min moster och jag har kärat ner mig i Chase Coy, han sjunger jättefina låtar, och om distanskärlek. Om några timmar, när Lisa har kommit hem, ska jag umgås med henne resten av dagen. Det är underbart skönt med helg, puss!

So please tell me darling, why are you so far away? when I need you beside me tonight.

 

RSS 2.0