förhelvete låt

Hör man den här låten, så är det helt omöjligt att inte låta tårarna rinna som vattenfall.
 

God jul

God jul lite i efterskott från mig, nu säger vi gott nytt år också.

Show/jazz

Show/jazzen här och jag dansar längst till höger!
 

Disco avancerad

Disco avancerad var det här då, som sagt alla från gruppen är inte med, bara vi som går på skolan, men vi löste det bra ändå. Jag kommer in från höger och dansar i andra raden längst till vänster, sedan kommer jag fram i mitten i pyramiden.
 

Mer ragga

Här har vi en liten ragga vi har gjort på dans-profilen. Vi fick göra klart den i alla hast och bestämma all ingång och utgång på typ en kvart... haha. Här dansar jag i randig tröja längst fram med tjockaste benen och virrigaste huvudet som inte kommer ihåg stegen. Kul.
 

Ragga avancerad

Vi hade som sagt julavslutning på skolan och dansgruppen fick dansa lite, hihi. Här dansar vi (några ur ackes-gruppen) våran ragga avancerad. Jag står längst fram, kommer av mig lite i början så det ser ganska fult ut men blablabla. Kan erkänna att detta kanske var favoritdansen den här terminen.

Genom instagram

Det visade sig att min USB-sladd suttit i datorn hela tiden... lite pinsamt att erkänna. Så nu håller jag på att göra lite dansvideos ljusare så att man ser något, laddar upp dem på youtube och medans tänkte jag ta och visa er lite vad jag har gjort den här tiden, genom instagram. Om ni inte redan följer mig får ni gärna göra det, coolsson heter jag!
 
Vi har haft 25 grader kallt här i Sandviken och jag var inte glad över att få gå hem i det och snöstorm efter skolan. Det sög.
 
Jag har gått i skolan varje dag och varit superduktig. Dessutom bjöd våran klassföreståndare oss på massa fika en dag.
 
Det har varit en massa dansuppvisningar både här i Sandviken och i Gävle och jag har varit sådär fin på knäna som ni kan se. 
 
Det har varit 12-12-12 12:12 (kan berätta samtidigt här att vissa bilder blir mindre än andra för att. det. är. så.)
 
Jag ville inte att dansen skulle ta slut, någonsin.
 
Jag spenderade en lördag tillsammans med Lisa och på kvällen gick vi och såg Hobbit, jag som inte ens är lika galen i Sagan Om Ringen som henne, den är apabra.
 
Jag har lyssnat på Håkan Hellström och haft hörlurarna i största delen av tiden, fortfarande.
 
Jag har haft humor också.
 
Vi har haft julavslutning på skolan, vilken ni ska få dansvideos ifrån snart, och vi fick våra betyg och jag är jättenöjd och jag var jätteglad för vi fick äntligen jullov och livet var så fint.
 
Sedan har jag bara varit förnuftig och lett. och sedan har jag gjort vad som känns bra för stunden.

tänkte göra något kul nu innan vi ska dö

Och här tänkte jag ladda upp dansvideor från julavslutningen vi hade på skolan igår, men min usb-sladd var ju försvunnen.

Idag var det torsdag

Jag hade till och med plattat hår idag och jag har inte bloggat något för jag har inte haft någon tid eller någon lust och nu gör jag det här för att jag gör det här. Jag ser fram emot julen, 2013 tror jag kommer bli ett år fullt av viktiga saker som gör livet vackrare och vackrare.

lösögonfransar som har lossnat litegrann

Jag har haft en massa dansuppvisningar och sett ut såhär med sminket gjort av Ebba. 
Imorgon ska vi dansa på invigningen av nya kulturhus-grejen här i sandviken och det ska bli jättekul! Kommer dock nog att behöva hoppa över 2 av danserna jag skulle vara med på pga piercingen som ömmar och allt, men vi får se, hoppas att det går ändå!

Titta vad jag gjorde igår

Igår tog jag och Lisa äntligen navelpiercing! Det gjorde sjukt ont och jag är fortfarande rätt så öm, fast det är bättre nu. Men ser ni så stor min navel ser ut nu? :( I DON'T CÄÄÄÄRE

lägger upp bilder här för att jag inte hottar min usbsladd










#366


Hon vill va blind

Min blogg är bara bilder på mig och jag vet inte varför, gett upp på det här, haha. Där ser ni i alla fall min nya ring som jag är kär i, det var ett impulsköp på H&M för 50kr.

RSS 2.0